Op 21 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse RDW Techday. Met dit kennisevent wil de RDW zijn ICT-medewerkers laten zien én ervaren welke technologische ontwikkelingen de komende jaren op ons af komen. ​Het thema van de RDW Techday 2019 op 21 maart is “IT starts with YOU!” en net als in voorgaande jaren zijn er ook een aantal plekken beschikbaar voor partners van Samenwerking Noord.

Programma, sessies en sprekers
De presentaties en workshops zijn gericht op ICT professionals. De RDW biedt dit jaar een leuk en onderhoudend programma aan met ervaren sprekers en een interessante keynote: Bruno Fabre, Tech Trendwatcher en Developer. Hij opent de RDW Techday met de lezing “Artificial Intelligence in Motion”.

Verder zijn er vier rondes met lezingen, verdeeld over zes verschillende tracks. De tracks zijn:

  • Infrastructuur
  • Apps
  • Inspiratie
  • Collaboration
  • Workshops

Een overzicht van alle sessie en de sprekers is te vinden op de RDW Techday-site.

Inschrijven
Samenwerking Noord leden kunnen zich aanmelden bij Greetje Brinksma via g.brinksma@samenwerkingnoord.nl. Vermeld in de e-mail je voor- en achternaam, organisatie en e-mailadres. Zodra RDW je naam heeft doorgekregen, ontvang je van ons een inschrijflink. Na inschrijving kun je je direct aanmelden voor de verschillende sessies.

Inschrijven kan tot en met 13 maart 2019. Wacht niet te lang met het aanmelden, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over de RDW Techday kun je mailen naar de organisatie via RDWtechday@rdw.nl.