Ook dit jaar organiseert Bossers & Cnossen weer een hele trits aan interessante en inspirerende kennissessies. “Wij streven ernaar de meest betrouwbare ICT partner te zijn en dat doe je niet alleen door de juiste en goede dienstverlening, daar hoort ook transparante kennisdeling bij”, aldus het noordelijke ICT-bedrijf.

Hagelnieuw dit jaar zijn de kennissessies ‘Coffee & Cloud’ en ‘Taste of Tech Savvy’, naast de reeds bestaande ‘Lunch & Learn-sessies’ over narrowcasting.

In Coffee & Cloud worden complexe technische onderwerpen als cloud infrastructuur en werkplekbeheer luchtig en toepasbaar uitgelegd. Taste of Tech Savvy gaat onder meer over neuroplasticiteit en waarom gedragsverandering zo essentieel is. De Lunch & Learn over narrowcasting maakt doelgericht communiceren via schermen wel heel gemakkelijk. Met een applicatie waar überhaupt geen handleiding voor nodig is.

“Je hebt geen technische kennis nodig om te begrijpen wat er nodig is op technisch vlak om in de toekomst ook mee te blijven gaan”, aldus Tim Velthuis, cloud specialist bij B&C. “Het ontbreekt vaak aan de heldere uitleg en daar brengen wij voor eens en voor altijd verandering in”.

Wat je wel nodig hebt? Een open mind-set en een beetje humor, aldus Bossers & Cnossen. “Laat je eens verrassen en inspireren op een van onze sessies en je zal zien dat jij met de juiste tools je organisatie kan optimaliseren. En jezelf trouwens ook!”

De eerstvolgende kennissessie vindt plaats op 26 maart. Klik hier voor de complete kennissessie-agenda voor 2019 (PDF) of ga voor meer informatie naar www.bnc.nl.