Datum: 09-12-2016 - 09:00 - 17:00
Locatie: Provinciehuis Groningen
Organisator:
Aanmeldingen: 50

(Naast de tellerstand hierboven hebben nog 100 andere bezoekers zich aangemeld)

Let op: het congres is volgeboekt.  Je kunt je voor de wachtlijst registreren door  een mail te sturen aan gj.ridder@samenwerkingnoord.nl. Een aantal dagen voorafgaand aan het congres ontvang je bericht of je aanwezig kunt zijn.

 

Een must voor iedereen die meer wil weten over agile!

Op vrijdag 9 december 2016 organiseert Samenwerking Noord het tweede Agile congres. Dit congres is een vervolg op het congres van september 2015 en een herhaling van het congres van 11 november. Het congres biedt niet alleen een paar interessante sprekers, maar ook veel mogelijkheden om te netwerken en kennis en ervaringen uit te wisselen.


From Agile IT to Agile Business
Het thema van dit congres is ‘Tomorrow’s way of life: from Agile IT to Agile Business’. Voor dit thema is gekozen, omdat de transitie naar een agile organisatie een zaak is van IT én business. En hier zit tevens de uitdaging. Niet alleen op technisch gebied, maar zeker ook op managementgebied. Tijdens dit congres wordt de transitie zowel vanuit IT áls vanuit de business benaderd.


Keynotes
Als keynote sprekers heeft de organisatie Arie van Bennekum en Sander Duivestein weten vast te leggen.

  • Arie van Bennekum is een autoriteit waar het gaat om agile en is één van de mede-auteurs van het Agile Manifesto. Samenwerking Noord heeft speciaal voor het congres een interview met hem gepubliceerd.
  • Sander van Duivestein is geen onbekende binnen Samenwerking Noord. Deze bevlogen trendwatcher sprak ook tijdens het in juni gehouden congres over Internet of Thing. Ook over zijn inbreng verscheen een artikel op deze site.


3 thema’s, 3 rondes, 7 zalen, 18 sessies
Er is volop gelegenheid om tijdens het congres kennis en ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Daarom kun je kiezen uit een keur van interessante workshops en is er voldoende gelegenheid om contacten op te doen. Bezoekers kunnen in 3 rondes een keuze maken uit 18 sessies. De sessies zijn opgebouwd rondom 3 thema’s:

Klik op de link om de onderwerpen van de sessies te bekijken. Ook kun je vooraf je route bepalen via dit programma-overzicht.


Opbouw programma
Het programma is in grote lijnen als volgt opgebouwd:

8.30 uur Inloop
9.00 uur Opening
9.15 uur Keynote Arie van Bennekum
10.00 uur Pauze
10.30 uur Sessieronde 1
12.15 uur Lunch
13.00 uur Keynote Sander Duivenstijn
13.45 uur Pauze
14.00 uur Sessieronde 2
15.00 uur Pauze
15.30 uur Sessieronde 3
16.30 uur Afsluiting met retro en borrel


Kosten
Deelname is gratis voor medewerkers van organisaties die bij Samenwerking Noord zijn aangesloten en voor partijen die deel uitmaken van de congresorganisatie. De kosten voor overige deelnemers bedragen 100 euro per persoon.

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.