Datum: 17-09-2015 - 10:30 - 17:30
Locatie: Infoversum Groningen
Organisator:
Aanmeldingen: 112

Adres: Vrydemalaan 2, 9713 WS Groningen (www.infoversum.nl)

samenwerkingnoord-agile

Zoals een kameleon zich snel weet aan te passen aan zijn omgeving, moeten organisaties flexibel en snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. ‘Agile’ is de term die hier veel voor gebruikt wordt. Maar wat is agile en wat betekent het voor je organisatie?

Binnen Samenwerking Noord implementeren al diverse organisaties het ‘agile-gedachtengoed’ in hun bedrijfsvoering. Reden voor een aantal partijen om dit thema in interactieve vorm vanuit verschillende invalshoeken te belichten.

Keynote Vincent Everts
Deelnemers aan het Agile Congres krijgen gratis toegang voor de keynote van trendwatcher en gadgetfanaat Vincent Everts in de Nieuwe Kerk. De begintijd van het Agile Seminar is hier op afgestemd. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de Holland WebWeek Groningen.

Interactieve sessies
Bezoekers krijgen de keuze om aan maximaal drie interactieve sessies deel te nemen, waarbij per ronde keuze is uit zes onderwerpen. Organisaties die sessies organiseren, zijn:

quintor sogeti arlande cjib rdw

quint umcg duo projectteamwork

Klik op de onderstaande afbeelding om alle details over de interactieve sessies te bekijken.

Toegang en aanmelding
Het agile seminar is gratis toegankelijk voor medewerkers van een bij het Samenwerking Noord aangesloten organisatie. Ben je geïnteresseerd, maar niet werkzaam bij een bij het Samenwerking Noord aangesloten organisatie, neem dan even contact op met David van der Meer: d.vandermeer@samenwerkingnoord.nl of bel 06 41386542.

Aanmelden via de website is na 15 september 18:00 niet meer mogelijk. Neem contact op met d.vandermeer@samenwerkingnoord.nl of bel 06 41386542 als je je nog wilt aanmelden voor het congres.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.