Datum: 18-04-2019 - 09:00 - 17:00
Locatie: Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Organisator: devNetNoord

Op 18 april organiseert devNetNoord weer zijn jaarlijkse devCampNoord. Een groot aantal noordelijke .NET-developers komt die dag samen in het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza om zich te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

devNetNoord is opgericht in 2011 door medewerkers van Gasunie, Quintor, Microsoft en KPN. Inmiddels hebben zich tals van andere ICT-organisaties en -bedrijven zich bij het platform aangesloten. Gezamenlijk streven zij ernaar een sterke community van .NET-developers te creëren in Noord-Nederland, waarin kennisdeling en netwerken centraal staan.

De events zijn praktisch ingetsoken, zodat de aanwezigen de kennis die zij opdoen in de sessies op korte termijn kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Code is altijd een belangrijk aspect van alle presentaties.

Programma

De keynote tijdens devCampNoord 2019 wordt verzorgd door Dennis Vroegop. Hij bespreekt wat er allemaal nieuw is in Microsoft Visual Studio 2019. Verder zijn er presentaties over onder meer Machine Learning, DevOps, Continuous Delivery en Azure en er worden verschillende workshops rond actuele thema’s georganiseerd.

Klik hier voor het volledige programma en om je aan te melden voor devCampNoord 2019.