Datum: 11-04-2019 - 15-04-2019 - 00:00
Locatie: Voormalig Suikerunie-terrein
Organisator: Dutchchain

Van 11 t/m 15 april 2019 vindt voorn het derde jaar op rij de grootste Blockchain-hackathon ter wereld plaats in Groningen. Deelnemers van over de hele wereld zoeken die dagen op het voormalige Suikerunie-terrein in Groningen naar innovatieve toepassingen voor Blockchain-technologie.

Samenwerking Noord doet dit jaar met een eigen team mee aan het event, dat dit jaar is omgedoopt tot Odyssey Hackathon 2019. Team Samenwerking Noord beschikt met Pauline Emaar (UMCG) al over een captain, maar zij is nog op zoek naar een ‘bemanning’.

Pauline is nog op zoek naar enthousiaste ontwikkelaars die bekwaam zijn (of willen worden) in het bouwen van blockchain-applicaties, maar ook designers, front-end developers, ondernemers/business developers en een potentiële launching customer/probleemeigenaar. Iedereen die werkzaam is bij één van de leden van Samenwerking Noord en zich in één van deze omschrijvingen denkt te herkennen, wordt uitgenodigd zich aan te melden als teamlid. Dat kan door een mail te sturen naar Pauline.

De Odyssey Hackathon kent vele uitdagingen, maar de tracks die voor Team Samenwerking Noord en Noord-Nederland de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden zijn ‘Protocol voor digitale toestemmingen‘, ‘Privacy Breach Detector‘, ‘Energie transitie‘ en ‘Virtual Power Plant‘.

De keuze voor een definitieve track en challenge laten we graag afhangen van de deelnemers. Dus ben of ken jij de persoon waar Pauline naar op zoek is, neem dan uiterlijk 21 februari aanstaande contact op en meld je aan!