Kaart niet beschikbaar

Datum: 26-01-2019 - 10:00 - 19:00
Locatie: Get There
Organisator: Get There

‘Altijd bezig met techniek, maar toch wel steeds gericht op business-applicaties? Transacties, financials, databases, business processen, applicatie frameworks, middleware, integratie . . . heel leuk en uitdagend, maar wanneer heb je nu eens echt iets in handen? So now…for something completely different!’

Dat is hoe Get There zijn Robo Challenge op zaterdag 26 januari aanstaande aankondigt!

Deelnemers werken tijdens de challenge in teams van 3 of 4 personen aan een rijdende robot, die vervolgens een bepaalde opdracht moet uitvoeren. Een parcours. Hoe? Dat bepaal je zelf als team. Ieder team krijgt de beschikking over een robot en een uitgebreide simulatie en is verder helemaal vrij om te kiezen in welke IDE, programmeertaal, of en zo ja, met welk framework men wil werken.

Er is uiteindelijk maar één ding dat telt: de opdracht succesvol uitvoeren en dit sneller doen dan de andere teams. Voor het winnende team heeft Get There een leuke prijs beschikbaar.

Deelname is kosteloos en Get There verzorgt ook nog eens voor zowel lunch als diner.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan via het online inschrijfformulier, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!