Datum: 21-05-2019 - 16:00 - 19:30
Locatie: Het Kasteel
Organisator: Samenwerking Noord & Qbit

Op dinsdag 21 mei organiseert Samenwerking Noord in samenwerking met Qbit – en als vervolg op de succesvolle bijeenkomst op 29 november jongstleden – in het Nieuwe Kasteel aan de Melkweg 1 in Groningen een interactieve middagsessie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf 16.00 uur bent u welkom, het inhoudelijke deel begint om 16.30 uur. Tot slot is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

Na de zeer interactieve AVG-ontbijtsessie in november jongstleden, worden deelnemers ditmaal uitgenodigd terug te blikken op een jaar met de AVG. Qbit zal een update geven van ‘één jaar AVG’, en vooral praktische tips en ervaringen delen voor het onder controle houden van privacy in je organisatie. Denk hierbij aan de uitvoering van DPIA’s en aan het adequaat toezicht houden op de AVG (principes) in de eigen organisatie.

Investering

Voor leden van Samenwerking Noord is deze kennisbijeenkomst gratis. Niet leden van Samenwerking Noord zijn eveneens van harte welkom tegen een vergoeding van € 75,00 exclusief BTW per deelnemer. Aanmeldingen van niet-leden zijn pas definitief na opgave van het factuur- en postadres bij ondergetekende. Afmeldingen en/of ‘no shows’ na 17 mei worden, ook voor leden, gefactureerd tegen genoemd tarief.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich tot en met 17 mei per mail of app (06-233 656 30) aanmelden bij Samenwerking Noord-secretaris Harold van Emst.

Houd er rekening mee dat de parkeermogelijkheden rondom het Nieuwe Kasteel beperkt zijn. Parkeren kan het beste in de Q Park-parkeergarage aan de Westerhaven 17. Van daaruit is het slechts enkele minuten wandelen naar het Nieuwe Kasteel aan de Melkweg 1.