Datum: 20-06-2019 - 16:00 - 19:00
Locatie: Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk
Organisator: Samenwerking Noord & Bossers en Cnossen

‘Je kunt werken in de IT en je kunt werken met IT. Werken in de IT is een keuze, werken met IT geldt voor iedereen’

Op 20 juni organiseren Samenwerking Noord en Bossers & Cnossen in het Hotel Van der Valk aan de Borchsingel 53 in Groningen/Hoogkerk een interactieve namiddagsessie over het actuele thema ‘Werken met IT’. Vanaf 16.00 uur is de inloop, de inhoudelijke sessie is vanaf 16.30 uur tot 19.00 uur. Na de inhoudelijke bijeenkomst is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. We verwachten uiterlijk om 20.00u af te sluiten.

Programma

Met de slogan ‘Word eens wakker joh, de wereld verandert! De impact van technologie en een veranderende samenleving’ organiseren we een interactieve kennisbijeenkomst over de ontwikkelingen die we zien op het gebied van ICT en de maatschappij. Welke impact hebben deze veranderingen op de manier waarop we in de toekomst werken en ons organiseren. Jeroen Bos, woordvoerder en navigator van Bossers & Cnossen neemt ons mee in de invoering van holacracy, en in de keuzes die zij gemaakt hebben om in deze snel veranderende wereld relevant te blijven.

Aansluitend bespreekt Nynke Jongstra, Tech-savvy consultant bij Bossers & Cnossen, met ons een aantal ‘best practices’ over ‘het nieuwe (samen-) werken’. Welke invloed hebben diverse verschillende organisatievormen hierop? En welke ICT-oplossingen? Maar ook, hoe wordt de samenwerking beïnvloed door jouw persoonlijkheid, en die van de ander? Je hebt als organisatie een gereedschapskist vol mogelijkheden met ICT toepassingen en de talenten van je medewerkers, maar hoe maak je daar nu en in de toekomst optimaal gebruik van?

Kortom, hoe zorg je ervoor dat je dit als organisatie voor bent en blijft? Aan de hand van het thema duurzame inzetbaarheid nemen we je mee langs de toepassing van 21e – eeuwse vaardigheden en Design Thinking die de manier waarop jullie medewerkers samenwerken blijvend kan veranderen. Daarnaast worden onderwerpen besproken zoals ‘organisatieverandering’ en ‘online en offline samenwerken’.

Deze bijeenkomst is dan ook niet alleen bedoeld voor medewerkers die werken op een IT afdeling, ook medewerkers van aanpalende beleidsterreinen (zoals HRM, Marketing & Communicatie) die dagelijks werken met IT  en (ver(nieuwe)nde) digitale ontwikkelingen zijn van harte welkom bij deze kennisbijeenkomst.

We ontmoeten jullie graag op 20 juni vanaf 16.00 uur in Hotel Van der Valk in Groningen/Hoogkerk!

Investering

Belangstellenden kunnen zich per mail of app tot en met 16 juni aanmelden bij Samenwerking Noord-eventmanager Rinke Bolster (06 – 1927 0593 / r.bolster@samenwerkingnoord.nl).

Voor leden van Samenwerking Noord is deze kennisbijeenkomst vanzelfsprekend gratis. Niet-leden zijn eveneens van harte welkom tegen een vergoeding van € 75,00 exclusief BTW per deelnemer.

Aanmeldingen van niet-leden zijn pas definitief na opgave van het factuur(- en post)adres bij Rinke. Afmeldingen en/of ‘no shows’ na 16 juni worden, ook voor leden, gefactureerd tegen genoemd tarief.