Kaart niet beschikbaar

Datum: 26-06-2019 - 17:00 - 20:00
Locatie: Beachclub Kaap Hoorn
Organisator: Samenwerking Noord

Op woensdag 26 juni organiseert Samenwerking Noord vanaf 16.00 uur een Leden & Partnerbijeenkomst bij Kaap Hoorn in Haren. Na de opening door de voorzitter van Samenwerking Noord, de heer Fred Hassert, verzorgt de heer Ton Schroor, directeur VNO-NCW MKB Noord een korte lezing over (digitale) vernieuwende ontwikkelingen in Noord-Nederland. En vooral het belang van interdisciplinair samenwerken en kennis & innovatie voor Noord-Nederland. Daarna zal Fred Hassert kort terugblikken op de afgelopen maanden van dit jaar, en wat we hierin hebben bereikt. Kijkend met een ‘schuin oog’ naar de toekomst.

Na het formele deel gaan we genieten van een barbecue waar volop ruimte zal zijn om met elkaar kennis te maken en kennis te delen. Een ieder is vanaf 16.30 uur van harte welkom, de geschatte eindtijd is rond 20.00 uur. Parkeren is mogelijk in de directe nabijheid van Kaap Hoorn.

Aanmelden voor de ledenbijeenkomst kan tot en met 23 juni door een mailtje of berichtje te sturen naar Samenwerking Noord-eventmanager Rinke Bolster: r.bolster@samenwerkingnoord.nl / 06 – 192 705 93.