Kaart niet beschikbaar

Datum: 24-09-2019 - 18:00 - 20:30
Locatie: TKP
Organisator: TKP Pensioen

Weet jij wat TKP allemaal aan serious tech in huis heeft? Ontdek het tijdens de volgende, gratis toegankelijke TKP Technight op 24 september. Met dit keer als hot topic: security. TKP zorgt voor pizza en een biertje. Ben jij erbij?

“Wil je de data van 3,7 miljoen Nederlanders echt goed beschermen, dan is er maar één manier. Security by design. Bij alles wat we aan tech ontwikkelen, checken we al op de tekentafel: is het ook veilig? Daarom passen we ook principes toe als least privilege en need to know. Niet iedereen hoeft immers overal bij te kunnen”, aldus TKP.

Secure naar de cloud

Tijdens deze technight neemt TKP’s CISO René Huizenga je mee in de securitywereld van de Groningse pensioenuitvoerder. Je ontdekt hoe TKP het veiligheidsbewustzijn onder zijn mensen vergroot: “Dat onze securitycollega’s echte meedenkers zijn (géén politieagenten). Waarom we vinden dat we een ethical hacker nodig hebben. En hoe we de transitie naar de AWS-cloud veilig aanpakken. Want die transitie heeft nogal wat impact op onze security.”

Programma

  • 18.00 – 18.45 Pizza en welkom
  • 18.45 – 19.30 René Huizenga, CISO @ TKP
  • 19.30 – 20.30 Borrel

Meer informatie en aanmelden