Kaart niet beschikbaar

Datum: 19-06-2019 - 17:30 - 20:30
Locatie: TKP
Organisator: TKP Pensioen

Op 4 juni organiseert TKP Pensioen in Groningen een openbare technight om ICT’ers kennis te laten maken met de wereld van de ‘pensiontech’.

Benieuwd naar wat we doen bij TKP? Tijdens deze TKP technight nemen we je mee in de wereld van pensiontech. Je ontdekt hoe we de pensioenwereld innoveren. En met welke vooruitstrevende technologieën we werken. Wij zorgen voor pizza en een biertje. Ben je er bij?

Bij TKP willen we pensioen ‘easy’ maken. Helder en relevant in plaats van complex. Als top-3 speler gaan we dat grijze en stoffige imago voor eens en altijd van ons afschudden. We werken aan het beste digitale pensioenplatform. Zetten een verfrissend business model op. Zijn in rap tempo aan het digitaliseren en automatiseren. En experimenteren met artificial intelligence, chat en data. Natuurlijk secure by design.

Tijdens deze technight neemt lead architect Sven Vintges je mee in de digitale transformatie van TKP. Je ontdekt wat de rol is van fintech, hoe we met continuous delivery en event driven architecture werken en wat we doen op gebied van software development, cloud en data analytics.

Klik hier om je aan te melden

Programma

  • 17.30 – 18.15: Pizza en welkom
  • 18.15 – 19.00: Lead architect Sven Vintges: zo hightech is pensioen
  • 19.00 – 20.00: Borrel