Datum: 19-11-2019 - 16:00 - 20:00
Locatie: Van Doorenveste
Organisator: IT Academy Noord-Nederland

Op 19 november 2019 staat de derde werkgeversmarkt gepland voor het omscholingstraject Make IT Work in Noord-Nederland. Tijdens de werkgeversmarkt ontmoeten werkgevers kandidaten die geselecteerd zijn voor het omscholingstraject en op zoek zijn naar een baan in de IT. De bijeenkomst is bedoeld om in gesprek te gaan en te oriënteren of je gezamenlijk met één of meerdere kandidaten het omscholingstraject in wilt gaan. Het event staat van 16.00 – 20.00 uur gepland, de locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

De werkgeversmarkt is de ontmoetingsplek voor werkzoekenden die het assessment van Make IT Work  hebben gehaald en voor werkgevers die op zoek zijn naar invulling van hun IT-vacatures. Tijdens dit event kunnen kandidaten kennis maken met werkgevers door middel van speeddating. Beide partijen maken kenbaar of er een ‘klik’ is.

Make IT Work

Make IT Work maakt het mogelijk voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond zich te laten omscholen naar een IT-functie als Software Engineer, Cyber Security Specialist of Business & Data Analytics. Wil je deelnemen aan een van de omscholingen van Make IT Work, meld je dan nu aan. Op 6 januari 2020 start bij IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, de eerste editie van opleidingsrichting Business & Data Analytics.

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en startte in 2015. In samenwerking met NHL Stenden en de HvA start de IT Academy dit traject in het Noorden.

Aanmelden als werkgever

Ben je een werkgever in Noord-Nederland en op zoek naar IT-personeel? Deelname aan Make IT Work kan ook voor uw organisatie of instelling de oplossing zijn. Ben je geïnteresseerd om op de werkgeversmarkt van 19 november aanwezig te zijn met als opleidingsrichting Business & Data Analytics? Stuur dan een mail naar marion.koops@itacademy.nl of neem contact op met Marion Koops: 06-28745551